szabadidősport tevékenységek és programok szervezéséhez és lebonyolításához kapcsolódó pályázat

fehertó tamogatasok
2020-08-28
ablakcsere pályázat 2020 magánszemélyeknek
2020-08-28

szabadidősport tevékenységek és programok szervezéséhez és lebonyolításához kapcsolódó pályázat

szabadidősport tevékenységek és programok szervezéséhez és lebonyolításához kapcsolódó pályázat

Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 100% eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Ha figyelmesen végig olvasod, akkor rájössz miből maradnál ki ha nem nyújtod be időben a támogatási kérelmedet.

Digitális oktatás

Mivel az iskolák bezárnak és a diákok nem tudnak személyesen részt venni az oktatásban, előtérbe kerülnek a digitális oktatás nyújtotta lehetőségek a tanulás és a tanítás online módon történő folytatására.

Várhatóan a hagyományos és a távoktatás ötvözésével – azaz hibrid oktatással – indulhat a következő tanév az iskolákban. De mit jelentene ez a különböző korosztályok számára?

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár korábban azt mondta, remélhetőleg hagyományosan, normál munkarendben lehet elkezdeni az új tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt.

A digitális tanítás az alsóbb évfolyamosok számára sokkal nehezebben értelmezhető, így számukra mindenképpen, – még akkor is, ha komolyabb járvány lenne – biztosítani kell a személyes kontaktussal járó lehetőséget.

Felsőbb évfolyamokon, főként a középiskolákban már életszerűbb az önálló munkára építő, egyéni felelősséggel járó digitális munkarend.

MEGTEKINTEM

Hogyan írj pályázatot?

Úgy néz ki a következő 7 év is a pályázatokról fog szólni! Általánosságban véve polihisztori tudásra lesz szükség a legjobb pályázatok megírásához, de vannak más lehetőségek is.

A Greenlight pályázatoknak mindig is egy jól körülhatárolt célcsoportja van. Ezeknek a megértéséhez szükség lesz a legfontosabb kérdéseket megtalálni.

Pályázat benyújtással kapcsolatos kérdések MEGTEKINTEM

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSOK

Ingyen honlapok, áruházak elkészítése azoknak akik ki szeretnék használni a digitális jelenlét erejét. Sok vállalkozás szűnt meg az elmúlt időszakban, de ahogy a múltban és más válságok idején, ilyenkor érdemes elindítani új vállalkozást. A 2008-as válság idején a piacok 40%-a szűnt meg. Bár még nem vagyunk a válás végén, mégis hangsúlyozzuk hogy a digitális jelenléttel Google és Facebook megjelenéssel honlapunkra látogatókat, vásárlókat, érdeklődőket tudunk terelni. Ezt mindenképpen érdemes most kihasználni. Új korszak új lehetőség nyílik a most piacra lépő vállalkozásoknak.

Eszköz beszerzés támogatása magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, Nonprofitoknak és Egyházaknak. Közel 40 ezer termékre lehet igénybe venni támogatást. A termékeket nagykereskedelmi partnereinktől szerezzük be. A pályázat 5 perc alatt benyújtható.

A pályázatok lényege, hogy egy biztosított erőforrást megfelelő számú jelentkezők között tudjuk szétosztani. Ehhez a szétosztáshoz egy megfelelő minőségű szűrő rendszert kell biztosítani és a nagyszámú pályázatokat megfelelően automatizálni.

Laptop készülékek beszerzésének támogatása során beadtuk a derekunkat, ugyanis korábban azért nem támogattuk, mivel számítási teljesítményben egy Új és Garanciális DDR4 memóriákkal szerelt számítógép sokkal gyorsabb és jobban használható munkára mint Laptop társaik. Ugyanakkor a tartalom fogyasztásra Tablet készülékekkel is rendelkezünk. Így a hordozható számítógépeknél csak és kizárólag stabil erős hardverrel szerelt üzleti Laptop készülékeket biztosítunk mindenkinek a pályázati feltételeink szerint!

PC Számítógép konfigurációk vásárlásának támogatása során csak olyan készülékeket támogatunk amik megfelelnek a mai technológiai követelményeknek. Figyelünk arra, hogy a legújabb és energiahatékonyságból a legmegfelelőbb hardverekkel legyen felszerelve, támogassa a legújabb Windows operációs rendszert.

Az eszköz támogatás felhasználható távoktatásra -távmunkára, kapcsolat tartásra, online bankolásra, információ cserére, élő videó közvetítésre online oktatásra -tanfolyamra vagy bármire amit itt fel nem soroltunk!

MEGTEKINTEM

Ingyen Android Telefon

Mikor pályázzunk ANDROID OKSOTELEFONRA?

 • ha még soha nem pályáztunk vagy sikertelenül pályáztunk eddig
 • ha az akkumulátor folyton lemerül, az egyértelmű jele annak, hogy ki kellene cserélned az akksit … de ha elérted már ezt a pontot, némely telefon esetében egyszerűen nem éri meg az akkumulátor cseréje
 • az eszköznek hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy hívás után újra lehessen rajta mást csinálni, és úgy érzed, hogy lassan befonod a szemöldöködet a hosszú várakozási idő miatt, ne gondolkodj olyan sokat
 • ha elfogyott a tárhely a készülékeden, az még nem jelenti azt, hogy rohannod kellene a legközelebbi üzletbe, Ugyanakkor mára a szoftverek mérete annyira megnőtt, hogy egy 8-16 GB-os készülék egészen biztosan nem fogja tudni kiszolgálni őket. Például a Facebook alkalmazás már 1 gigánál is többet foglal. A szoftverek méretének növekedése pedig egészen biztosan nem fog megállni.
 • ha a készüléked gyártója nem ad új rendszerfrissítést, az egyértelmű jele annak, hogy új okostelefont kellene venned. Egy elavult telefon sokkal sérülékenyebb a támadásokkal szemben, mivel nem érkeznek a biztonsági frissítések, illetve a leggyakrabban használt alkalmazások sem tudnak megfelelően frissülni
 • egyértelműen a kamerák tudásában van a jövő. Ha kirándulni, nyaralni, túrázni mentek, elkel majd egy jó fényképezőgép, hogy megörökítsd a legszebb élményeiteket. Ezeket a legújabb telefonokkal tökéletesen megteheted.

MEGTEKINTEM

Gazdaságvédelmi intézkedések

Az Európai Unió gazdaságának lassulása és a világgazdasági kockázatok miatt a Pénzügyminisztérium 2020 első felében újabb gazdaságvédelmi akciótervet terjeszt a kormány elé – közölte a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára.

A kormány Gazdasági akcióterve

Várhatóan tavasszal jön majd egy újabb gazdaságvédelmi és családvédelmi akcióterv – lengette be az elmúlt hónapokban Orbán Viktor és Varga Mihály. A két intézkedéscsomag részleteiről egyelőre kevés konkrétumot tudunk, de valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hogy ezek lesznek a kormány nagy gazdasági dobásai 2020-ban. Megnéztük, milyen lépések jöhetnek szóba.

MEGTEKINTEM

Vállalkozás pályázatok

Megjelent a mikro-kis és középvállalkozásokat segítő GINOP pályázati felhívás. Júniusban már 100% előleg! A vállalatok többek között új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására vehetnek igénybe támogatást. Minimum 5.000.000 Ft, maximum 153.500.000 Ft támogatás igényelhető, mely 100% előleg formájában kerülhet rövid időn belül folyósításra! Kérelmek benyújtására május 29-től november 2-ig lehet.

A kapott támogatás a projekt kivitelezésétől függően akár teljes egészében vagy részben vissza nem térítendő! Teljes vagy részleges visszatérítés esetén pedig a visszafizetendő összeg 0%-os kamattal áll a támogatott rendelkezésére.

 

A pályázatra azok a mikro-, kis-, és középvállalkozások jelentkezhetnek:

amelyek rendelkeznek legalább egy – a 2019. évre vonatkozó – lezárt (beszámoló), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel,

amelyek átlagos statisztikai állományi létszáma 2020. április hónapra vonatkozóan minimum 5 fő volt,

amelyek Magyarországon székhellyel rendelkező egyszeres könyvvitelt vezető gazdálkodók vagy kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szövetkezetek vagy kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.

Eszköz pályázatok

FIRE 8 TABLETEK

Az Amazon tavaly nagyon jó formában volt a táblagépek piacán kiváló eladási eredményeket produkált, idén viszont erős visszaesés jellemzi a vállalat szereplését. Most egy új Fire HD 8 modellel próbálja élénkíteni az eladásokat. A cég a legutóbbi negyedévben már csak 1,4 millió eszközt tudott értékesíteni, kíváncsiak leszünk, hogy a most befutott eszköz hoz-e változást, vagy folytatódik az elmúlt hónapokban látott tendencia.

MEGTEKINTEM EZT A PÁLYÁZATI KIÍRÁST!

Háztartási nagygépek (hűtő-, fagyasztó készülékek, mosógépek) energia megtakarítást eredményező cseréje pályázat

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, újra megnyitotta a háztartási nagygépek cseréjére irányuló pályázati lehetőséget. A magyarországi lakóhellyel rendelkező nagykorú, természetes személyek az alprogram által igénybe vehető vissza nem térítendő támogatással csökkentett vételáron (támogatással csökkentett bolti áron) jogosultak új háztartási nagygép (hűtő vagy fagyasztó készülék, vagy mosógép) beszerzésére.

Támogatható tevékenységek köre
Jelen pályázati kiírásra személyenként és lakásonként legfeljebb egy háztartási nagygép (hűtő/fagyasztó készülék, vagy mosógép) cseréjére nyújtható be pályázat. Egy személy több pályázat benyújtására akkor sem jogosult, amennyiben több bejelentett lakóhellyel rendelkezik.

Hűtő vagy fagyasztó készülék:

 • hűtőszekrény cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára, vagy
 • kombinált hűtőszekrény cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára, vagy
 • fagyasztószekrény cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára, vagy
 • fagyasztóláda cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára.

Mosógép:

 • elöltöltős mosógép cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre, vagy
 • felültöltős mosógép1 cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre, vagy
 • mosó-szárítógép cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre.

MEGTEKINTEM

Várható pályázatok

Idén is rengeteg támogatás lesz kiírva, amire lehet jelentkezni.

A következő időszakban az alábbi pályázatok megjelenése várható:

 • KKV START (mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzése piacorientált innovációs projektjeik támogatásával)
 • Greenlight Vissza nem térítendő pályázatok, eszköz beszerzésre, ingyen Internet támogatásra, Honlap készítésre – online megjelenésre
 • Cuki cicák Alapítvány adakozó pályázata
 • Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások részére, modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására
 • Pályázat a Magyar Falu Program keretében 5 ezer lélekszám alatti településen működő, ott székhellyel rendelkező civil szervezetek részére, rendezvényekre, programokra, ingatlanvásárlásra, ingatlanfejlesztésre, motorral hajtott jármű beszerzésére, egyéb eszközbeszerzésre
 • Pályázat szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatására
 • Fiatal Gazda pályázat
 • Pályázat sikeresen működő inkubátoroknak a társfinanszírozású befektetési tevékenység folytatásához
 • Pályázat vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeinek ösztönzésére
 • Pályázat intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztésének támogatására
 • Vállalatok innovációs tevékenységének támogatása
 • Zöld gazdaságfejlesztési pályázatok
 • Pályázat regionális kutatóintézeti kapacitások megerősítésének támogatására
 • Kisvárosfejlesztési program
 • Pályázat diabéteszesekkel foglalkozó civil szervezeteknek
 • Munkavállalók egészségügyi szűrésének támogatása
 • Új megoldások a munkába járás megkönnyítése érdekében
 • Versenyképes vállalkozói attitűd fejlesztése, a lehetőség-orientált vállalkozások arányának növelése
 • szabadidősport tevékenységek és programok szervezéséhez és lebonyolításához kapcsolódó pályázat
 • Pályázat élelmiszeripari vállalkozások támogatására
 • Pályázat Tisza-menti strandok fejlesztésére
 • Elektromos autótöltő támogatás önkormányzatok részére
 • Vállalkozásfejlesztési program 445 hátrányos helyzetű település gazdasági fejlesztése érdekében

 

További pályázatok

Elektromos autó pályázat

Pályázat elektromos autó beszerzésekre – akár 55% támogatás! Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Klímavédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tett közzé ötmilliárd forintos keretösszeggel, elektromos autó és/vagy elektromos robogó beszerzésére…

Mezőgazdasági pályázatok

Mezőgazdasági pályázatok a mezőgazdasági termelőknek, termelői szervezeteknek és élelmiszeripari vállalkozásoknak Hamarosan érkezik a 25 milliárd forintos mentőcsomag! Az Agrárminisztérium a Gazdaságvédelmi Alap által biztosított 25 milliárd forintnyi többletforrás felhasználásával több ….

Magyar falu civil szervezetek részére

Megjelent a pályázati felhívás. A benyújtás kezdete július 01!  A pályázat 100% támogatású, önerő nem kell hozzá. A támogatást 100% előlegként folyósítják. 4 pályázati kategória van: Ingatlanberuházási, felújítási támogatása: max. 6 ….

GINOP- Zöld Nemzeti Bajnokok pályázat

A zöld gazdaság kapacitásainak fejlesztése érdekében Zöld Nemzeti Bajnokok Programot hirdetett az Innovációs és Technológiai Minisztérium a gazdaságvédelmi akcióterv keretében. A teljes forrás első körben 3,85 milliárd forint; a gyártócégek ….

Kisfaludy pályázat

A konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, a szálláshely működéséből származó árbevétel által a ….

Tanyapályázat 95%-os támogatással

A VP6-7.2.1.4-17 kódszámú A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére/ Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvíz kezelési fejlesztései c. pályázat kapcsán a legfontosabb tudnivalók: …

szabadidősport tevékenységek és programok szervezéséhez és lebonyolításához kapcsolódó pályázat

Pályázatra magánszemélyek nyújthatnak be támogatási kérelmet. A pályázat benyújtása már csak elektronikus pályázati felületen lehet megtenni. A pályázat zárása záródátumhoz van kötve. Mindenkit támogatnak a kontingens erejéig …

ZÖLD FORRÁS 2020

A ZÖLD FORRÁS 2020. évi pályázati felhívása a  környezet és természetvédelmi civil szervezetek számára A pályázati támogatás célja A környezet- és természetvédő civil szervezetek támogatása, aktív részvételének biztosítása az NKP….

Exportfejlesztési Pályázati Program

A Külgazdasági és Külügyminisztérium 2020. január 15-én 200 millió forint keretösszegű pályázatot hirdet a hazai kis és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében. A pályázat célja A pályázat célja vissza…

Magyar Multi Program

Aktuális pályázatok: A Felhívás kódszáma: GINOP 1.1.8-19 A Felhívás címe: Magyar Multi Program II. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások megerősítése, érték hozzáadó tevékenysége és piacbővítési lehetőségeinek…

Új gyakornoki program

Aktuális pályázatok: A Felhívás kódszáma: GINOP-5.2.4-19 A Felhívás címe: Új gyakornoki program  Pályázat rövid leírása: Magyarország Kormányának felhívása a gyakorlati oktatáshoz szükséges feltételek megteremtéséhez, a munkáltatók, elsősorban a KKV-k részére…

Napelemes rendszer telepítésének támogatása

Aktuális pályázatok: A Felhívás kódszáma: GINOP-4.1.3-19 A Felhívás címe: Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak   Pályázat rövid leírása: Magyarország Kormányának Felhívása a mikro-, kis- és középvállalkozások megújuló…

Foglalkoztatásbővítés ösztönzése

1, A Felhívás kódszáma: GINOP-5.3.12-19 A Felhívás címe: Foglalkoztatásbővítés ösztönzése Pályázat rövid leírása: Magyarország Kormányának felhívása kis- és középvállalkozások számára a munkahelyteremtés célzott megvalósítása érdekében. A Kormány a Partnerségi Megállapodásban…

Technológiai modernizációjának támogatása

A Felhívás kódszáma: GINOP-1.2.10-19 A Felhívás címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása Pályázat rövid leírása: Magyarország Kormányának felhívása a mikro-, kis és középvállalkozások (továbbiakban: KKV-k) kapacitásainak bővítése és….

HACS Leader pályázatok

LEADER – Helyi Akciócsoportok együttműködési tevékenységeinek előkészítése és megvalósítása Leader pályázatok 2020 Jelenleg ezekre a pályázatokra lehet még benyújtani a támogatás kérelmet a helyi Akciócsoportokhoz. Magyarország Kormányának felhívása a LEADER….

Milyen kategóriákban közlünk még híreket: pályázati hírek, lakossági stb